ICT REŠENJA - invitto
146
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-146,bridge-core-2.9.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

ICT REŠENJA

Prilagodljivi, efikasni, optimizovani alati za realizaciju vaših poslovnih ciljeva

E-now

Jedinstveno i sveobuhvatno rešenje za male i srednje kontakt centre kao i službe prodaje i brige o korisnicima, realizovano u oblaku (pristup preko interneta) ili u okviru vaše infrastrukture.

Bez troškova instalacije, prilagođavanja, obuke i održavanja uz fleksibino upravljanje (povećanje i smanjenje) broj agenata, operatera, prodavaca kao i potrebnim brojem telefonskih linija. Teleprodaja, telemareting, info line, istraživanje tržišta, podrška kupcima, reklamacije, servis i mnogo više u e-now.

Igraonica

Kompletno i fleksibino rešenje za zakazivanje i organizaciju dečijih rođendana i korišćenje igraonice. Jednostavno rešenje koje je uvek dosptupno i sa bilo kog mesta i uređaja. Zakazivanje termina sa pratećim uslugama: prostor, animatori, maskote, fotograf, slani/slatki ketering, pirotehnika i druge usluge koje nudite Vašim gostima. Rešnje koje prati sve posetioce igraonice: vreme dolaska, kontakt osoba/pratilac, specifične i zdravstvene napomene, obračun vremena kao i druge parametre i mnogo više u igraonica.

Putni nalozi

Jednostavno web rešenje za unos i evidenciju putnih naloga za službena putovanja u zemlji i inostranstvu. Aplikacija koja prati troškove, prevozna sredstva i i pamti sva odredišta.

Evidencija radnika, vozila (službenih i privatnih), cene goriva, valuta i dnevnica. Automatsko generisanje putnih naloga iz postojećih, automatski obračun poreza ukoliko postoji isplata iznad neoporezivog iznosa. Nalozi već sadrže sve podatke propisane pravilnicima, kreiranje izveštaja. Besplatni probni period.