KONTAKT CENTAR - invitto
422
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-422,bridge-core-2.9.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

KONTAKT CENTAR

p

Invitto poslovna rešenja za uspešnu komunikaciju sa tržištem

invittongcc (nova generacija kontakt centra) – postavljen je na najmodernijim rešenjima za brzu, sadržajnu odnosno uspešnu komunikaciju sa kupcima, klijentima, partnerima i zainteresovanim stranama. Realizovan je kao sistem koji se prilagođava Vašim potrebama i zahtevima, pružajući optimalnu formu i količinu komunikacije.

Zahvaljujući najnovijim tehničkim rešenjima, a pre svega organizaciji i procesima, omogućava pravovremene aktivnosti u cilju poboljšanja prodaje, visokog nivoa zadovoljstva klijenata i njihove lojalnosti. Takođe, omogućava u realnom vremenu uvid u aktivnosti i reakcije tržišta – i kao takav postaje nezamenljiv alat za prodaju proizvoda i usluga kao i procene i planiranja Vaših poslovnih poteza.
Postavljajući invittongcc, vodili smo se svetskim trendovima, rešenjima i iskustvom, vodeći računa o mentalitetu i navikama domaćih korisnika ovog tipa usluga u preprodajnim, prodajnim i postprodajnim segmentima.

Teleprodaja


Sistem telefonske prodaje, je naša najrazvijenija i najtraženija usluga, bilo da je deo integrisanih prodajnih aktivnosti ili kao inicijalni poziv (cold call). Bilo da se radi o našem pozivu ka potencijalnog kupcu ili kao deo vaše web ponude, kroz povratni poziv (call back) ili kroz web instant poruke (web chat), obučeni tele komercijalisti u vaše ime realizuju ponudu.

Prateći potrebe tržišta invittongcc omogućava kompletnu uslugu kontakt centra bilo da se radi o dolaznoj ili odlaznoj komunikaciji: telefonom, sms-om, web chat, instant poruke, elektronska pošta, kroz socijalne mreže… Shodno Vašim potrebama i zahtevima mogu da se realizuju aktivnosti širokog spektra: korisnički servis, prikupljanje informacija, ažuriranje podataka, marketing istraživanja, porudžbine, prodaja, reklamacije, praćenje procesa, zakazivanje sastanaka, tehnička podrška…

Bilo da su Vam potrebni osnovni segmenti nove generacije kontakt centra ili napredni uključujući CRM (upravljanje odnosima sa klijentima) i povezivanje sa vašim poslovnim informaciono-komunikacionim sistemom. Invittongcc nudi rešenje u skladu sa Vašim potrebama i postavljeno u optimalnom odnosu performanse, ciljevi, vreme, cena.

invittongcc svim korisnicima usluga obezbeđuje sistem koji omogućava automatizovan prijem telefonskih poziva i redove čekanja sa potrebnim informacijama o statusu poziva i mogućnošću uzvraćanja na poziv kao i emitovanja posebnih poruka pozivaocima u zavisnosti od broja agenata i broja aktivnih linija koje želite da zakupite.

U slučaju odlaznih kampanja, invittongcc omogućava sistem automatskog pozivanja klijenata kroz preferirani oblik komunikacije i u odgovarajućim / prihvatljivim terminima, koji doprinosi visokoj produktivnosti i bez nepotrebnog opterećivanja pozivanih.

Telefonske linije mogu biti deo vašeg telefonskog sistema odnosno, veza ka operaterima može biti uspostavljena iz vaše kućne telefonske centrale direktno ili preko posrednika.

Za Vaše potrebe možemo da Vam omogućimo telefonske linije kao i servise 0700 / 0800 / 0900 u broju koji je optimalan za vaše potrebe a koje se mogu, tokom saradnje, povećavati ili smanjivati.

Shodno Vašim potrebama možemo da Vam pružimo usluge obučenih operatera/agenata za potrebe info linije, teleprodaje, telemarketinga, tehničke ili druge podrške. Ukoliko Vaši poslovni procesi ili zakonske regulative zahtevaju operater/agent može da bude i za Vašu oblast stručno lice (npr: farmaceut, lekar, inženjer…), odnosno da je posebno obučen, pripremljen za aktivnosti koje zahtevaju Vaši poslovni procesi.

 

Operateri/agenti mogu biti angažovani samo za Vaše potrebe ili deljeni sa drugim klijentima invittongcc-a, omogućavajući Vam dodatne uštede u produkciji, sa kontrolom kvaliteta izvršene usluge odnosno definisanim maksimalnim vremenom čekanja pozivalaca i aktivacijom dodatnog operatera/agenta.

Radno vreme operatera/agenata može da bude 24 sata, 7 dana u nedelji odnosno 365 dana u godini. Broj aktivnih radnih mesta u zavisnosti od dogovorenog i/ili očekivanog broja poziva uz mogućnost, brzog proširenja kapaciteta u definisanim okvirima.

 

Zahvaljujući sistemu komunikacija može biti realizovana i kroz govorne automate sa mogućnošću ostavljanja poruka od strane pozivaoca kao redovan segment ili kao prateći u momentu visokog opterećenja broja poziva odnosno van radnog vremena operatera/agenta.

Usluge invittongcc možete koristiti i povremeno kao podršku Vašim marketing i prodajnim kampanjama. Za te potrebe mogu da se koriste napredni alati koji omogućavaju visoku produktivnost (teleprodaja i telemarketing) u dolaznim ili odlaznim aktivnostima.

 

invittongcc omogućava i integraciju sa Vašim informaciono – poslovnim rešenjima u nivoima koji obezbeđuju siguran i definisan pristup podacima. Takođe, u prilici smo da ponudimo i rešenja koja su bazirana na integraciji kontakt centra i CRM alata. Integracijom modernih informacionih rešenja i kontakt centra optimizuju se aktivnosti, ostvaruje veća produktivnost, višestruko smanjuju troškovi i generiše pozitivna poslovna klima kako u okviru Vašeg poslovnog okruženja tako i u širokoj javnosti – stvarajući nove poslovne prilike.

Bilo koji kanal, dolazne ili odlazne komunikacije (telefon, sms, elektronska pošta, instant poruke, socijalne mreže…), bilo koji format (info linija: informacije o proizvodima, uslugama, podrška prodaji, direktna prodaja; tehnička podrška; reklamacije) odvijaju se u Vaše ime, pod kontrolom stručnog kadra i sa stalnim unapređenjima.

Višegodišnje iskustvo, implementirana tehnička rešenja, visoko obučeni operateri, fleksibilnost u realizaciji, stalna dostupnost (24 sata dnevno), mogućnost povezivanja sa Vašim informacionim rešenjima i internet stranicama (portalima), a pre svega višestruke uštede – samo su neki od razloga da razmotrite saradnju sa nama.

Unapredite Vaše poslovanje sa invitto rešenjima i uslugama